OPSKRIFTER

6000 Kolding

CVR-NR. 37210986

strandparken@strandparken-beboerforening.dk

Det skal bemærkes at d. 22/12 på et vareslet møde hvor der kun kom 39 medlemmer at vi ikke kunne bemande de sidenede bestyrelses poster, samt at der ikke kan se nogen som gider at arbejde på skibene, vi har herved med et stort flertal valgt at overgive begge skibe til foreningen skibet-linea.

Strandparken beboerforening er ophørt og hjemmesiden udløber i 2020.

Vi siger tak til dem som har bakket os op ind til nu, Wallis båd plads i Marina Syd er opsagt fra januar 2019, skibet bliver slutningen af april bukseret til Vejle havn med en kranvogn, Linea sejles derop slut april.

Jeg selv tidligere formand af denne forening har sagt min lejlighed op i Tvedvej 133 og bosætter mig ved lystbådhavn i Vejle.

Velkommen til Strandparken

Strandparken beboerforening´s webmaster har valgt at udvide madopskrift siden til to webadresser forneden.

Tryk blot på en af dem og vupti så er De inde på en brugervenlig opskrift side, nemmere kan det ikke blive.

Tryk blot på en af de to web adresser nemmere kan det ikke blive

copyright 2012, Strandparken beboerforening. Tvedvej 133. DK - 6000 Kolding Siden er sidst opdateret d.30.januar 2019